Samenvatting speelweek 38 van 2013

Week 38 van de veldcompetitie is een feit. Zeven van de negen wedstrijden werden vorige week omgezet in winst.

Het midweek team begon deze week met de thuiswedstrijd tegen Moedig Voorwaarts uit Wapserveen. De eerste helft eindigde in een 7-7 tussenstand. Maar in de tweede helft kwam de ploeg uit Wapserveen los, en wist te winnen met 8-13. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas MW1.

Afgelopen zaterdag was het een gezellige drukte op het Leonidas-terrein. Op de wedstrijd van Leonidas E1 na, werden alle wedstrijden thuis gespeeld. Het E1-team speelde uit tegen KIA E1. De Leonidassers wisten met 0-13 te winnen.

Het E2-team speelde thuis om 10:00 uur tegen Udiros E2 uit Nieuwehorne. Het E2-team wist twee punten binnen te slepen met een 5-1 overwinning.

Leonidas E3 speelde tegen Meko '74 E1. Vorige week wisten de Leonidassers met 1-4 te winnen van Meko '74. Ook ditmaal waren de Leonidassers te sterk. Er werd met 5-1 gewonnen.

Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas E3.

Het F1-team wist met een ruime overwinning te winnen van SIOS F1 uit Wolvega. Met maarliefst 21-0 werd er gewonnen!

Leonidas D2 speelde tegen Wordt Kwiek D1. De ploeg uit Jubbega nam twee punten mee naar huis. De Leonidassers verloren met 1-18.

De jeugd van Leonidas D1 verloor vorige week nipt van Roreko D1. Zaterdag was het tijd voor een revanche, en dat gebeurde: er werd gewonnen met 13-3.

Leonidas C1 mocht aantreden tegen SIOS C4 uit Wolvega. Het team had de wedstrijd onder controle, en haalde de winst binnen met een uitslag van 5-1.

Het B1-team speelde tegen LDODK B3 uit Gorredijk. De Leonidassers wonnen de wedstrijd overtuigend met 12-1.

Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas B1.

Iedereen succes deze week!