Samenvatting speelweek 37 van 2013

Voor de Leonidassers stonden er afgelopen week negen wedstrijden op het programma. Er werden zes wedstrijden gewonnen en drie verloren.

In Hollandscheveld speelde het midweekteam afgelopen woensdagavond tegen HHV MW2. In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, maar in de tweede helft bleek HHV een maatje te groot. Er werd met 16-7 verloren. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas MW1.

Leonidas D1 reisde af naar De Wijk, voor de wedstrijd tegen Roreko D1. In deze spannende wedstrijd waarin beide ploegen aan elkaar gewaagd waren, wist Roreko de winst naar zich toe te trekken door in de laatste seconden te scoren. Er werd met 4-3 verloren.

Het D2-team speelde in Jubbega tegen Wordt Kwiek D1. De Leonidassers hadden moeite met het vinden van de korf, en Wordt Kwiek profiteerde hiervan. De wedstrijd eindigde in een 8-0 verlies.

In Wolvega werden er door het F1-team goede zaken gedaan. Onder leiding van coach Evelien Rink werd er overtuigend gewonnen met 0-9!

Op het eigen veld in Noordwolde, speelde Leonidas E1 tegen KIA E1. Het oppermachtige team stuurde KIA naar huis met 21-1. Proficiat!

Het E2-team van Leonidas speelde in Nieuwehorne tegen Udiros E2. De Leonidassers hadden weinig moeite met de tegenstanders, en wonnen met 0-6.

In Meppel moest Meko '74 E1 het afleggen tegen het E3-team van Leonidas. In de eerste helft werd de uitslag al bepaald op 1-4.

Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas E3.

Naast het F1-team, moest ook het C1-team aantreden tegen SIOS in Wolvega. De C's hadden de wedstrijd al snel onder controle, en wisten met een eindstand van 1-8 de punten mee naar Noordwolde te nemen.

Leonidas B1 sloot de week af met de overwinning op LDODK B3. In Gorredijk werd er met 4-15 gewonnen.

Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas B1.

Wij wensen iedereen succes in speelweek 38!