Samenvatting speelweek 36 van 2013

De Leonidassers hebben afgelopen week goede zaken gedaan. Er werden zeven wedstrijden gewonnen, één wedstrijd werd verloren en één wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Het midweekteam trapte afgelopen woensdag af met de overwinning op Heerenveen. Met een terechte 12-8 zege op eigen veld, konden de midwekers twee punten binnenslepen.

Afgelopen zaterdag speelden alle jeugdteams van Leonidas thuis in Noordwolde. Hetgeen zorgde voor veel gezelligheid en drukte op het korfbalterrein in Noordwolde. Leonidas E1 trapte af met de wedstrijd tegen DOS '46 E3. Met ruime cijfers wonnen de Leonidassers van de ploeg uit Nijeveen. De wedstrijd eindigde in een 13-2 overwinning.

Tegelijkertijd met het E1-team, speelde Leonidas E2 tegen Joure E2. De ploegen waren aan elkaar gewaagd, en de spannende wedstrijd eindigde in een 6-6 gelijkspel.

De spelers van Leonidas F1 speelden om 11:00 uur de wedstrijd tegen LDODK F1. De wedstrijd eindigde in een 7-2 overwinning voor de Leonidassers. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas F1.

Leonidas E3 speelde om 11:00 uur tegen Thrianta E2 uit Hoogeveen. Hoewel beide ploegen aan elkaar gewaagd waren, trokken de Leonidassers aan het langste eind en wonnen met 2-0. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas E3.

Onder leiding van coach Jentje de Vries wist de jeugd van het D1-team met ruime cijfers te winnen van Udiros D1. Een overwinning van 8-0 leverde de Leonidassers twee punten op.

Het D2-team had minder geluk. In de wedstrijd tegen DFD D2 bleek de tegenpartij toch een maatje te groot te zijn. De wedstrijd eindigde in een 1-12 verlies.

Leonidas C1 speelde tegen Forward C1. Onder leiding van coach Margreet Dekker werd er overtuigend gewonnen met 11-2. Leonidas C1 heeft nu drie punten uit twee wedstrijden.

Leonidas B1 sloot de competitieweek af met de wedstrijd tegen TFS B1 om 13:00 uur in Noordwolde. De Leonidassers kregen al snel grip op de wedstrijd en gaf weinig kansen weg. Er werd gewonnen met 8-3!

Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas B1.

Wij wensen iedereen success in de nieuwe competitieweek!

{youtube}E0R3AWiRRzE{/youtube}