Samenvatting speelweek 35 van 2013

Afgelopen weekeinde is de nieuwe competitie weer gestart. Zes jeugdteams van Leonidas speelden hun eerste wedstrijden.

Het E1-team reisde af naar Steenwijk, voor de wedstrijd tegen Noveas E1. Met 1-6 werd de wedstrijd overtuigend gewonnen.

Leonidas D2 speelde in Dokkum tegen De Granaet D3. De Dokkumers waren een maatje te groot voor de Noordwoldigers. Er werd met 10-1 verloren.

In Nijeholtpade begon om 11:00 uur de wedstrijd tussen VIOS C1 en Leonidas C1. De ploegen waren aan elkaar gewaagd. De wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel.

Het D1-team mocht in Steenwijk ook antreden tegen Noveas D1. Een spannende wedstrijd eindigde in een nipte overwinning voor de Leonidassers. Eindstand: 3-4.

Leonidas B1 speelde om 12:00 uur tegen Boelenslaan B1. Met ruime cijfers wisten de Leonidassers te winnen: 3-22.

De laatste wedstrijd van het weekeinde werd gespeeld doro Leonidas F1. In en tegen Donkerbroek wisten de Leonidassers met 1-7 de eerste twee punten te verdienen.

Succes deze week!