Samenvatting speelweek 22 van 2013

Voor de Leonidassers stonden afgelopen week de laatste vier wedstrijden van de veldcompetitie op het programma.

Het midweekteam speelde afgelopen woensdag thuis tegen het midweekteam van De Hoeve. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel van 8-8.

Het F2-team speelde afgelopen zaterdagochtend de laatste wedstrijd van de competitie tegen Mid-Fryslân F2. De Leonidassers wonnen overtuigend met 7-1. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas F2.

Voor Leonidas E2 stond de kampioenswedstrijd tegen Meko '74 E3 op het programma. Een oneerlijke nederlaag van 7-5, doordat Meko enkele speelsters uit het E1-team had ingezet, koste ons E2-team de titel. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas E2.

Leonidas 1 sloot de competitie zaterdagmiddag af met de laatste wedstrijd tegen NKC in Marum. De wedstrijd eindigde in een 17-7 verlies. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas 1.