Samenvatting speelweek 21 van 2014

Afgelopen week werden de laatste wedstrijden door de jeugd van Leonidas gespeeld. Drie van de zes wedstrijden werden gewonnen. Leonidas D1, D2 en E1 zijn kampioen geworden.

Leonidas E3 speelde tegen Emmeloord E1. Hoewel de vorige ontmoeting eindigde in een gelijkspel, werd er op het veld van Leonidas in Noordwolde verloren met 5-7.

Het E4-team ontving SCO E2. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, maar de Leonidassers wisten de korf vaker te vinden. Er werd gewonnen met 6-4.

Om 12:20 uur was Leonidas E2 aan de beurt. Er werd gespeeld tegen het E2-team van Lintjo. De gasten uit Oldeberkoop gaven de Leonidassers weinig kansen. De wedstrijd eindigde in een 3-9 verlies.

Voor Leonidas E1 stond de belangrijke wedstrijd om het kampioenschap op het prgramma. Er moest van SCO E1 gewonnen worden om kampioen te kunnen worden.

De spannende wedstrijd eindigde in een 7-6 overwinning.

Leonidas C1 speelde tegen VIOS C1 uit Nijeberkoop. De Leonidassers hadden wat moeite met het vinden van de korf. VIOS profiteerde hiervan, en zo wisten de gasten met 2-5 te winnen.

's Middags werd om 14:45 uur de laatste wedstrijd gespeeld. Leonidas B1 speelde tegen AVO B3.

Beide B-teams waren aan elkaar gewaagd, maar toch waren het de Leonidassers die aan het langste eind trokken. Er werd met 8-6 gewonnen.