Samenvatting speelweek 20 van 2014

Er stonden afgelopen week tien wedstrijden op het programma. Er werden drie wedstrijden gewonnen, en één eindigde in een gelijkspel.

Het midweekteam speelde afgelopen woensdag tegen VZK/Donkerbroek MW1. De wedstrijd waarin beide ploegen aan elkaar gewaagd waren, eindigde in een 7-7 gelijkspel. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas MW1.

Leonidas F1 speelde zaterdagochtend in Wolvega tegen SIOS F2. De F-jes wisten de korf niet te vinden, en verloren de wedstrijd met 4-0.

Ook het E2-team was in Wolvega aanwezig. Leonidas E2 speelde tegen SIOS E1. De Wolvegaasters waren een maatje te groot voor de Noordwoldigers. Er werd verloren met 7-1.

En ook het D2-team speelde tegen SIOS. Leonidas D2 had geen moeite met het vinden van de korf. Er werd overtuigend met 1-12 gewonnen.

Leonidas E3 speelde om 10:00 uur in Steggerda tegen Forward E1. De opgelopen achterstand in de eerste helft, werd in de tweede helft goedgemaakt. Helaas was het toch de ploeg uit Steggerda die de overwinning behaalde. Er werd verloren met 5-4.

In Nieuwehorne streed het D1-team tegen Udiros D1. In een doelpuntenrijke wedstrijd, waren het de Leonidassers die twee punten wisten te verdienen door te winnen met 9-12.

Leonidas E4 speelde in De Knipe tegen Kinea E2. De Leonidassers kregen weinig kansen van Kinea. Er werd verloren met 11-1. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas E4.

Het C1-team speelde, net als het D1-team, ook in Nieuwehorne. Er werd verloren met 11-4 van Udiros C1.

Om 11:15 uur begon de wedstrijd van Leonidas B1 tegen SCO B3. In Oldeholtpade verloor het B1-team met 13-4 van SCO B3.

Leonidas E1 deed goede zaken in De Knipe. In de wedstrijd tegen Kinea E1 namen de Leonidassers het voortouw. Er werd gewonnen met 5-11.

Iedereen succes gewenst in de komende wedstrijden!