Samenvatting speelweek 19 van 2013

De Leonidassers hadden afgelopen zaterdag zeven wedstrijden op het programma staan. Er werden in speelweek 19 goede zaken gedaan.

Om 10:00 uur startte de wedstrijd tussen Lintjo E3 en Leonidas E3 in Oldeberkoop. De Oldeberkopers gaven de punten niet weg, en wisten in eigen huis met 3-1 van de Leonidassers te winnen.

Leonidas F1 speelde thuis tegen Wordt Kwiek F1. Deze spannende wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. Als de F-jes winnen op 25 mei van naaste concurrent Udiros, zijn de F-jes kampioen. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas F1.

In het Friese Oudega speelde Leonidas F1 tegen Quick '21 F2. Onterecht werd er met 5-4 verloren, doordat de scheidsrechter keurig verdedigde schoten van Quick '21 goedkeurde. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas F2.

Leonidas E1 speelde om 11:00 uur in Wapserveen de wedstrijd tegen Moedig Voorwaarts E1. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. De wedstrijd eindigde in een 7-7 gelijkspel.

Het C2-team kreeg LDODK/AH Gorredijk C3 op bezoek in Noordwolde. De meiden van C2 wisten de wedstrijd overtuigend met 4-1 te winnen.

Na de C2 was het de beurt aan Leonidas C1. Zij speelden om 12:30 uur in Noordwolde tegen LDODK/AH Gorredijk C2. Deze belangrijke wedstrijd voor de Leonidassers eindigde in een 4-3 overwinning.

De delegatie van Leonidas 1 reisde halverwege de middag af naar het Groningse Stadskanaal. Daar vond om 17:00 uur de wedstrijd tegen Stadskanaal '74 1 plaats. Bij rust stonden de Leonidassers met 6-7 voor. De wedstrijd eindigde in een 9-16 overwinning voor de groenwitten. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas 1.

Wij wensen iedereen succes in speelweek 20!