Samenvatting speelweek 18 van 2013

Week 18 zit er alweer op. Er werden in week 18 vier wedstrijden gespeeld. Twee werden verloren, en twee werden gewonnen.

Voor midwekers stond afgelopen woensdagavond de uitwedstrijd tegen Moedig Voorwaarts op het programma. De wedstrijd werd met 15-6 verloren in Wapserveen.

Vrijdagavond speelde Leonidas 1 de inhaalwedstrijd tegen MN en W 1 op eigen terrein. Een wedstrijd die in het begin gelijk opging, eindigde in een verlies van 9-17. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas 1.

Leonidas D1 speelde zaterdagochtend de thuiswedstrijd tegen Lintjo D2. De jeugd deed goede zaken. Een goed gespeelde wedstrijd leverde de groenwitten twee punten op. Er werd gewonnen met 12-5.

In het Friese Wartena speelde Leonidas F2 de uitwedstrijd tegen Sparta F1. De wedstrijd werd overtuigend met 0-6 gewonnen.

Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas F2.

We wensen iedereen weer succes in de komende week!