Samenvatting speelweek 17 van 2013

In week 17 werden er vijf wedstrijden gespeeld. Leonidas deed goede zaken: vier wedstrijden werden gewonnen.

Voor Leonidas F1 stond de wedstrijd tegen SCO F1 op het programma. Na een moeizaam begin wisten de Leonidassertjes de wedstrijd met 5-3 te winnen. Leonidas F1 staat nu op de eerste plaats in de competitie met nog twee wedstrijden op het programma.

Tegelijkertijd met Leonidas F1 werd de wedstrijd tussen Leonidas E3 en Udiros E3 gespeeld. Leonidas E3 hield de punten in eigen huis. De wedstrijd werd met 2-0 gewonnen.

Om 11:00 uur vond de wedstrijd tussen Leonidas E2 en Lintjo E2 plaats. Met een spannende uitslag van 6-5 was de winst voor Leonidas.

's Middags stonden er nog twee wedstrijden op het programma. Om 13:00 uur speelde Leonidas C2 tegen Heerenveen C3. Helaas wist de ploeg uit Heerenveen de korf goed te vinden. De wedstrijd eindigde in een 3-7 verlies.

De laatste wedstrijd van week 17 was die tussen Leonidas C1 en VKC/AROB Antennebouw C1. De Leonidassers wonnen de wedstrijd met 7-4.

Wij wensen iedereen veel succes in speelweek 18!