Samenvatting speelweek 16 van 2013

Afgelopen week stonden er vier wedstrijden op het programma in de veldcompetitie. Eén wedstrijd werd gewonnen, één eindigde in een gelijkspel en de overige twee werden verloren.

De midwekers waren als eerste aan de beurt. Op eigen terrein werd er met 8-15 verloren van het midweekteam van Moedig Voorwaarts.

Zaterdagochtend reisde Leonidas F2 af naar het Friese Dokkum. Na een puntloze eerste helft tegen De Granaet F2 kwamen de Leonidassers al snel in de tweede helft op voorsprong. Lang leek het erop dat Leonidas F2 zou winnen, maar de tegenpartij wist toch nog de gelijkmaker te scoren. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Leonidas E1 ontving Meko '74 E1 op het veld in Noordwolde. Met ruime cijfers wisten de gasten de winst binnen te slepen. De Leonidassers verloren de wedstrijd met 0-11.

De laatste wedstrijd van deze week was Leonidas E3 tegen Lintjo E3. Met 4-2 werd de wedstrijd door Leonidas gewonnen.

Iedereen succes toegewenst in week 17!