Samenvatting speelweek 15 van 2014

Na een weekje pauze, konden alle teams van Leonidas de borst weer nat maken. Er stonden afgelopen week tien wedstrijden op het programma, waarvan er vijf werden gewonnen, en een in een gelijkspel eindigde.

Afgelopen woensdagavond speelde Leonidas MW1 thuis tegen VDW-OLS MW1. Leonidas liep een achterstand op in de eerste helft, maar herstelde zich goed. Toch waren het de gasten die er uiteindelijk met de twee punten vandoor gingen. Er werd verloren met 6-10. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas MW1.

Leonidas E1 beet zaterdagochtend de spits af. In Oldeholtpade speelde Leonidas E1 tegen SCO E1. De wedstrijd werd helaas verloren met 6-3.

Ook het E2-team hoefde zaterdagochtend niet ver te reizen. Om 10:00 uur stond de uitwedstrijd tegen Lintjo op het programma. De wedstrijd werd met 1-2 gewonnen.

Leonidas E3 moest wel vroeg uit de veren. Om 10:00 werd er in Emmeloord gespeeld tegen Emmeloord E1. In deze spannende wedstrijd waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Nog op het nippertje konden de Leonidassers de stand weer gelijktrekken. De wedstrijd eindigde in een 5-5 gelijkspel.

In Oldeholtpade had Leonidas E4 een zware kluif aan de wedstrijd tegen SCO E2. Er werd verloren met 9-5.

Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas E4.

Om 10:00 uur speelde Leonidas F1 uit tegen Wordt Kwiek F3. De wedstrijd werd met 3-2 verloren.

Leonidas D1 mocht het ook opnemen tegen Wordt Kwiek (D1). In de wedstrijd waarin door beide ploegen veel gescoord werd, wisten de Leonidassers de korf het vaakst te vinden. De wedstrijd eindigde in een 10-14 overwinning.

Daarna was het de beurt aan het D2-team. Ook zij mochten het opnemen tegen Wordt Kwiek (D2). De wedstrijd eindigde in 2-5, wat twee punten opleverde.

In Nijeberkoop deed Leonidas C1 goede zaken in de wedstrijd tegen VIOS C1. De wedstrijd werd nipt met 5-6 gewonnen.

De B's van Leonidas bespeelden de laatste wedstrijd. Uit tegen AVO B3 werd er met 4-6 gewonnen.

Iedereen succes toegewenst in de nieuwe competitieweek!