Samenvatting speelweek 15 van 2013

Week 15 zit er weer op. Een week waarin er voor de Leonidassers tien wedstrijden op het programma stonden.

Afgelopen maandag speelde Leonidas E3 de inhaalwedstrijd tegen ODIS E1. De wedstrijd werd met 2-1 verloren.

Woensdag was het de beurt aan het midweekteam. In De Hoeve verloren de Leonidassers met 15-8 van De Hoeve MW1.

Leonidas D1 speelde afgelopen vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Lintjo D2. De Oldeberkopers wonnen de wedstrijd met 5-3.

Zaterdagochtend was het eerst de beurt aan Leonidas E3. In Nieuwehorne werd er nipt verloren van Udiros E3 met 3-2.

Leonidas E2 mocht het opnemen tegen Lintjo. In Oldeberkoop wist Lintjo met 4-2 te winnen.

In Heerenveen stond de wedstrijd tussen Heerenveen C3 en Leonidas C2 op het programma. De ploeg uit Heerenveen hield de punten in eigen huis door te winnen met 5-2.

Het F1-team van Leonidas reisde af naar Oldeholtpade voor de wedstrijd tegen SCO F1 om 11:00 uur. Met een ruime overwinning van 3-8 namen de Leonidassers de punten mee naar Noordwolde.

Ook om 11:00 uur begon de wedstrijd tussen VKC/AROB Antennebouw C1 en Leonidas C1. Met een 3-6 overwinning waren de Leonidassers te sterk voor de tegenpartij.

De meiden van Leonidas E1 speelden in Meppel de wedstrijd tegen Meko '74 E1. De ploeg uit Meppel was een maatje te groot. De wedstrijd werd verloren met 13-0.

En de laatste wedstrijd van de week was die van Leonidas 1 tegen Noveas 1. Na een sterke eerste helft van de Leonidassers, was de stand bij rust 6-6. Helaas wisten de gasten uit Steenwijk in de tweede helft op voorsprong te komen en deze vast te houden. Leonidas verloor met 8-15. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas 1.