Samenvatting speelweek 14 van 2013

Afgelopen week werden er acht wedstrijden gespeeld. Van de acht wedstrijden werden er vijf gewonnen, en drie verloren.

Voor de midwekers stond afgelopen woensdag de thuiswedstrijd tegen Heerenveen MW1 op het programma. De Leonidassers wisten met een eindstand van 7-5 de punten binnen te slepen.

In Oldeholtpade speelde Leonidas E1 tegen SCO E4 om 10:00 uur. De wedstrijd eindigde in een 5-7 overwinning.

Leonidas F1 mocht om 10:30 uur aantreden tegen Udiros F1. Na enkele minuten spelen, stond de F1 achter met 0-1. In de pauze hadden de Leonidassers een voorsprong van 3-1 opgebouwd. Uiteindelijk werd de wedstrijd gewonnen met 5-1.

De jeugd van Leonidas E2 reisde af naar Steenwijk voor de wedstrijd tegen Noveas E1. Met een spannende uitslag van 4-5 werd de wedstrijd gewonnen.

In Gorredijk stond de wedstrijd tussen LDODK/AH Gorredijk D3 en Leonidas D1 op het programma. Met een ruime overwinning van 2-9 werden de punten meegenomen naar Noordwolde.

Op het thuisveld speelde Leonidas C2 tegen Udiros C1. De gasten waren te sterk en wisten met een overwinning van 0-10 aan de haal te gaan.

Na de wedstrijd van de C2, mocht Leonidas C1 aantreden tegen De Pein C1. De gasten konden de korf beter vinden dan de Leonidassers. De wedstrijd werd daarom verloren met 3-9.

De laatste wedstrijd van dit weekend was die van Leonidas 1. Leonidas 1 reisde af naar Pesse om daar tegen Niek te spelen. Al snel kwamen de Pessenaren op voorsprong, en gaven deze niet meer weg. De wedstrijd eindigde in een 12-9 verlies. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas 1.