Samenvatting speelweek 13 van 2014

Een gezellige dag, afgelopen zaterdag op het Leonidas-veld: alle jeugdteams speelden thuis. Er stonden negen wedstrijden op het programma op deze zonnige zaterdag.

Een van de eerste wedstrijden was die van Leonidas E1 tegen Kinea E1. De wedstrijd resulteerde in twee punten voor de Leonidassers, nadat er gewonnen werd met 6-3.

Naast het veld van Leonidas E1, lag het veld van Leonidas E2. Het E2-team speelde tegen SIOS E1. De gasten uit Wolvega waren een maatje te groot. Er werd verloren met 1-5.

Het nieuwe Leonidas E4 (voorheen Leonidas F1) ging de strijd aan met Kinea E2. De gasten wisten de korf beter te vinden, en wonnen daarom de wedstrijd met 2-4.

Leonidas F1 ontving SIOS F2 om 11:20 uur op het Leonidas-veld. De ploeg uit Wolvega was iets trefzekerder, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 verlies.

Daarna was het de beurt aan Leonidas E3, die tegen Forward E1 speelde. Zoals eerder gebleken, waren beide teams ook vandaag weer aan elkaar gewaagd. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Leonidas D2 deed goede zaken in de wedstrijd tegen SIOS D2. Met een ruime overwinning van 13-3 werden er twee punten in de wacht gesleept.

Na Leonidas D2 was het de beurt aan het D1-team. Een leuke wedstrijd tegen Udiros D1 leverde de Leonidassers twee punten op. Er werd gewonnen met 5-3.

Ook Leonidas C1 speelde tegen Udiros (C1). De groenwitten wisten in deze wedstrijd de korf slechts tweemaal te treffen, wat te weinig was. Er werd verloren met 2-7.

De laatste wedstrijd van de dag was die van Leonidas B1 tegen SCO B3. De spannende wedstrijd eindigde in een nipt 4-5 verlies voor de Leonidassers.

Foto's van de wedstrijden vind je in het fotoarchief.