Samenvatting speelweek 13 van 2013

De eerste wedstrijden op het veld zitten er weer op. Er stonden acht wedstrijden op het programma. Uiteindelijk werden er zes van de acht wedstrijden gespeeld.

De wedstrijd van Leonidas 1 kon niet doorgaan wegens ziekte bij tegenstander MNenW. Vrijdag 3 mei zal de wedstrijd worden ingehaald.

Leonidas F2 heeft dit weekend ook niet gespeeld. De uitwedstrijd tegen De Granaet F2 zal op zaterdag 20 april worden ingehaald.

Leonidas E2 ontving vanmorgen Meko '74 E3 om 10:00 uur in Noordwolde. Met een uitslag van 6-3 werden de eerste punten van dit weekend naar binnen gesleept.

De meiden van Leonidas E1 wisten eenvoudig te winnen van Moedig Voorwaarts E1. Met een uitslag van 12-2 wisten zij de twee punten binnen te slepen.

Om 11:00 uur speelde Leonidas D1 tegen ODIS D1. De wedstrijd eindigde in een 3-7 verlies.

In Gorredijk speelde Leonidas C2 tegen LDODK/AH Gorredijk C3 om 11:00 uur. De wedstrijd werd met 4-1 verloren.

Na Leonidas C2, mocht Leonidas C1 het opnemen tegen LDODK/AH Gorredijk C2. Met een spannende uitslag van 5-6 wisten de Leonidassers de punten mee naar huis te nemen.

En de laatste wedstrijd van deze week was Wordt Kwiek F1 tegen Leonidas F1. De tegenpartij wist de korf beter te vinden. Er werd verloren met 9-2.