Samenvatting speelweek 12 van 2014

Afgelopen week werden de eerste wedstrijden van de veldcompetitie gespeeld. Leonidas D1, D2 en F1 speelden alle wedstrijden thuis tegen Wordt Kwiek.

Het nieuwe Leonidas F1 speelde tegen Wordt Kwiek F3. Onder grote belangstelling werd de wedstrijd ruim gewonnen met 6-2.

Na Leonidas F1 was het de beurt aan Leonidas D2. Er werd gespeeld tegen Wordt Kwiek D2.

De opgebouwde voorsprong in de eerste helft konden de Leonidassers niet vasthouden. Uiteindelijk wisten de gasten op voorsprong te komen en de winst naar zich toe te trekken. Er werd verloren met 4-5.

Het D1-team deed goede zaken in de wedstrijd tegen Wordt Kwiek D1. De Noordwoldigers kwamen snel op voorsprong, en gaven deze niet meer uit handen. Er werd gewonnen met 5-3.

Foto's van deze wedstrijden vind je in het fotoarchief.