Samenvatting speelweek 10 van 2014

De Leonidassers speelden afgelopen week de laatste wedstrijden van de zaalcompetitie. Leonidas C1, E1 en F1 behaalden het kampioenschap.

Leonidas E1 speelde afgelopen maandag de laatste wedstrijd van de competitie tegen Mid-Fryslân/Jansma Burdaard E4. De gasten werden met 15-1 verslagen. Leonidas E1 behaalde het kampioenschap!

Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas E1.

Het midweekteam reisde afgelopen woensdag af naar Heerenveen, voor de wedstrijd tegen Kinea MW1. Kinea had aan het einde van de wedstrijd iets meer overmacht, en wist de wedstrijd nipt met 11-10 te winnen. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas MW1.

Leonidas E2 kwam zaterdag iets tekort in de wedstrijd tegen SIOS E1 uit Wolvega. De wedstrijd werd met 2-3 verloren.

Naast het veld van Leonidas E2, werd de derby tussen Leonidas E3 en Forward E1 gespeeld. Na de 0-2 achterstand, wist de ploeg van coach Henry Bakker weer op voorsprong te komen en de voorsprong vast te houden. Er werd gewonnen met 6-5. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas E3.

Leonidas D2 speelde om 11:00 uur tegen Elko/SSC D1. Hoewel het erop leek dat de Leonidassers zouden winnen, waren het toch de gasten die voor een gelijkspel zorgden, en vervolgens op voorsprong kwamen. Leonidas verloor met 7-8.

Leonidas D1 deed goede zaken in de wedstrijd tegen KIOS D3 uit Ruinerwold. De gasten kregen weinig kansen van de Noordwoldigers. Bovendien waren de Noordwoldigers goed op schot. Met maarliefst 19-3 werd er gewonnen.

Om 13:00 uur stond er voor Leonidas C1 een belangrijke wedstrijd op het programma. Er moest namelijk gewonnen worden van Forward C1, om kampioen te kunnen worden. Er werd overtuigend gewonnen met 14-4, en daarmee was het kampioenschap een feit.

Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas C1.

Leonidas B1 speelde om 14:00 uur tegen Wêz Warber/Wêz Fluch B1, en kende een goede eerste helft. Toch waren het de gasten die na een 3-0 achterstand de wedstrijd met 3-6 wisten te winnen.

Het F1-team speelde voor het kampioenschap in Emmen tegen EKC 2000 F1. De wedstrijd werd na een spannende eerste helft gewonnen met 2-9. Het F1-team werd hiermee kampioen!

Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas F1.

De zaalcompetitie zit er voor de Leonidassers op. Binnenkort start de veldcompetitie. Wij wensen iedereen veel succes in de nieuwe competitie!