Samenvatting speelweek 10 van 2013

De zaalcompetitie zit er bijna weer op. Afgelopen week werden er tien wedstrijden gespeeld. De helft van de wedstrijden werden door de Leonidassers gewonnen.

Ons midweekteam was deze week als eerste aan zet. In Heerenveen werd er gespeeld tegen Kinea MW1. De tegenpartij wist de korf goed te vinden, en zo werd er verloren met 19-5.

Leonidas F1 speelde zaterdagochtend om 09:30 uur tegen DOS '46 F2. De Leonidassers stonden al snel op een 1-0 voorsprong, maar niet veel later werd het weer gelijk.

Na de pauze stond het 3-1 voor Leonidas. De gasten uit Nijeveen wisten in de laatste tien minuten nog terug te komen naar 3-2, en daar bleef het bij. Klik hier voor een kort filmpje van deze wedstrijd.

Klik hier voor een filmpje van de wedstrijd.
Om 10:15 uur speelden de spelers van Leonidas E2 de uitwedstrijd tegen WWC E1. De wedstrijd werd met 2-8 gewonnen door Leonidas E2.

De spelers van Leonidas D1 speelden om 10:25 uur in Sporthal De Duker de wedstrijd tegen Joure D2. Er werd gewonnen met 5-0.

Daarna was het de beurt aan de meiden van E1. Tegen Lemmer wisten zij een knappe winst van 2-15 te behalen.

De laatste wedstrijd van deze ochtend werd Harich C2 door Leonidas C2 ontvangen in Noordwolde. De gasten waren een maatje te groot. Er werd met 0-9 verloren.

's Middags mocht de jeugd van C1 aantreden tegen tegenstander VKC/AROB Antennebouw C1. De wedstrijd eindigde in een spannende 10-9 winst.

Leonidas E3 reisde af naar Havelte voor de wedstrijd tegen UDI E1. Een spannende wedstrijd eindigde in een 5-4 verlies.

De senioren reisden af naar Ferwert. Leonidas 2 speelde tegen NQL 2. In de tweede helft konden de spelers van NQL het verschil maken. Er werd verloren met 17-6.

Na de wedstrijd van het tweede, stond de wedstrijd van Leonidas 1 tegen NQL 1 op het programma. In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. In de tweede helft wist de tegenpartij vaker de korf te treffen. Er werd verloren met 19-12. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas 1.