Samenvatting speelweek 09 van 2014

Er stonden afgelopen week zeven wedstrijden op het programma voor de Leonidassers. Er vier gewonnen, twee verloren en één wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Leonidas E3 moest vroeg uit de veren. Om 09:00 uur stond namelijk de uitwedstrijd tegen Wordt Kwiek E3 op het programma. In de spannende wedstrijd waarin beide teams elkaar goed op de hielen zaten, trok Leonidas aan het langste eind. Er werd gewonnen met 3-4.

In De Wijk speelde Leonidas E2 tegen Roreko E1. De ploegen waren aan elkaar gewaagd. De wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Ook Leonidas F1 was in De Wijk. Om 11:00 uur speelde de ploeg tegen Roreko F1. De ploeg uit De Wijk gaf goed tegenstand. Toch waren het de Leonidassers die twee punten verdienden. Er werd gewonnen met 3-4.

In Sporthal De Duker speelde Leonidas C1 tegen Forward C1 uit Steggerda. Voor de Leonidassers was het zaak om te winnen, omdat de ploeg nog in de race is voor het kampioenschap. Na een matige eerste helft, speelden de Leonidassers een sterke tweede helft. Er werd gewonnen met 0-3.

Leonidas D1 speelde om 12:00 uur uit tegen KIA D1. De Leonidassers wisten de korf goed te vinden, iets maar de tegenpartij moeite mee had. Hier werd goed van geprofiteerd. De wedstrijd eindigde in een 3-13 overwinning.

Ook Leonidas D2 reisde af naar De Wijk. Er werd gespeeld tegen Roreko D1. De Leonidassers hadden weinig in te brengen tegen Roreko. Er werd verloren met 22-0.

In Ruinerwold speelde Leonidas B1 om 18:10 uur de laatste wedstrijd van deze week tegen KIOS B2. KIOS had net iets meer overwicht dan Leonidas. De uitslag werd bepaald op 8-5 in het voordeel van KIOS.

Succes in deze nieuwe week!