Samenvatting speelweek 09 van 2013

Afgelopen week mochten bijna alle teams van Leonidas aantreden. Er werden 9 wedstrijden gespeeld. Er werden drie wedstrijden gewonnen en één eindigde in een gelijkspel.

Afgelopen donderdag speelde Leonidas D1 tegen Kinea D2 in Sporthal De Duker. Met een uitslag van 7-1 werd er overtuigend gewonnen van de ploeg uit De Knipe.

De overige wedstrijden stonden zaterdag op het programma. Om 09:30 uur stond de wedstrijd van Leonidas E1 tegen KIOS E5 op het programma. De meiden van E1 wisten met gemak te winnen met 15-0.

Onze F-jes speelden om 10:00 uur in Heerenveen tegen Kinea F2. Kinea, leider in de poule, gaf de punten niet weg. Er werd verloren met 3-0.

Leonidas E2 ontving Udiros E2 in Sporthal De Duker. De gasten uit Nieuwehorne waren een maatje te groot. Zo werd er verloren met 3-14.

Voor Leonidas C2 stond de uitwedstrijd tegen KIA/Vefo C1 op het programma in De Wijk. De wedstrijd eindigde in een 8-2 verlies.

Leonidas C1 speelde een uitwedstrijd tegen De Pein C1. De wedstrijd werd verloren met 10-6.

Klik hier voor een filmpje van de wedstrijd.

's Middags om 13:30 uur speelde Leonidas E3 in Dwingeloo tegen Koru E1. Leonidas E3 wist daar te winnen met 3-6, en nam zo twee punten mee naar huis.

Leonidas 2 ontving om 17:55 uur WH/DOW 3 in Sporthal De Duker. Een spannende wedstrijd eindigde in de laatste minuut in een 10-10 gelijkspel.

Leonidas 1 sloot deze speelweek af met de thuiswedstrijd tegen MN en W 1. In een spannende wedstrijd, liet Leonidas in de tweede helft kansen onbenut. Er werd verloren met 10-14. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas 1.

Wij wensen iedereen succes in de nieuwe week!