Samenvatting speelweek 07 van 2013

Week 07 was een rustige week voor Leonidas. Er stonden vier wedstrijden op het programma. Drie werden verloren, en een eindigde in een gelijkspel.

In Joure stond afgelopen week de eerste wedstrijd op het programma voor ons midweekteam. Leonidas MW1 kon niet voorkomen dat Joure MW1 de punten in eigen huis hield. Er werd verloren met 16-4.

Zaterdagochtend kwam Moedig Voorwaarts E1 op bezoek bij Leonidas E3. In Sporthal De Duker wonnen de gasten met 0-3 van de Leonidassers.

's Middags was het eerst de beurt aan Leonidas C2. Om 15:15 uur startte de wedstrijd tegen Joure C1. De meiden van C2 wisten een punt uit de wedstrijd te slepen. De wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel.

En toen was het de beurt aan Leonidas C1. De Leonidassers waren niet opgewassen tegen De Pein C1, en moesten het helaas doen met een verlies van 2-7.