Samenvatting speelweek 06 van 2014

Afgelopen week werden er door de Leonidassers acht wedstrijden gespeeld. Er werden vijf wedstrijden gewonnen. De overige wedstrijden eindigden in verlies.

Afgelopen woensdag mocht het midweekteam als eerste aantreden. Er werd in Sporthal De Duker gespeeld tegen De Hoeve MW1. De Leonidassers wisten in deze wedstrijd slechts vijf keer de korf te treffen, wat uiteindelijk een verlies van 12-5 opleverde. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas MW1.

Zaterdagochtend vertrok Leonidas E3 op tijd naar Nieuwehorne. Daar werd om 09:00 uur de wedstrijd tegen Udiros E1 gespeeld. In de tweede helft wist Udiros het verschil te maken, waardoor de Leonidassers met 10-4 verloren van de koploper. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas E3.

's Middags was het de beurt aan de overige jeugdteams. Leonidas E1 speelde tegen DTS E1. Met ruime cijfers van 12-3 werden er twee punten in de wacht gesleept.

Tegelijkertijd met Leonidas E1, speelde Leonidas E2 tegen DOS '46 E4 uit Nijeveen. De Leonidassers hadden de wedstrijd onder controle, en wonnen met 5-2.

Ook Leonidas F1 was van de partij. De belangrijke wedstrijd tegen medekoploper EKC 2000 F1 eindigde in een 9-5 overwinning.

Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas F1.

Leonidas D2 speelde tegen KIOS D1 uit Ruinerwold. Leonidas gaf KIOS weinig kansen. De ploeg uit Ruinerwold wist in de wedstrijd slechts één keer te scoren. De Leonidassers profiteerden hiervan, en wisten met een uitslag van 4-1 twee punten bij te schrijven.

Na de D2 was het de beurt aan Leonidas D1. Er werd gespeeld tegen Koru D1 uit Uffelte. In deze spannende wedstrijd waren beide ploegen goed aan elkaar gewaagd. Toch waren het de Leonidassers die aan het kortste eind trokken. Er werd gewonnen met 9-7.

Tegen Kinea B2 had Leonidas B1 minder geluk. De Leonidassers kwamen wat scorend vermorgen tekort, wat leidde tot een 5-9 verlies.

Wij wensen iedereen succes in de volgende competitieweek!