Samenvatting speelweek 06 van 2013

En weer is er een week voorbij. Afgelopen week stonden er negen wedstrijden op het programma. Slechts één wedstrijd werd omgezet in winst.

Leonidas MW1 trapte de week af met de wedstrijd tegen Joure MW1. Joure was te sterk voor de Leonidassers. De wedstrijd eindigde in een verlies van 4-16.

In Vledder speelde Leonidas E3 afgelopen donderdag tegen Moedig Voorwaarts E1. De Leonidassers kwamen niet tot scoren, en verloren deze wedstrijd met 6-0.

Afgelopen zaterdag ontving Leonidas F1 tegenstander Forward F1 in Sporthal De Duker. Een spannende wedstrijd eindigde nipt in een 3-4 verlies.

Na de wedstrijd van de F1 was het de beurt aan de meiden van de E1. De meiden waren een maatje te groot voor SIOS E3 en wisten de wedstrijd met gemak te winnen. Er werd met 9-0 gewonnen.

Om 14:15 uur begon de wedstrijd van Leonidas C2 tegen Emmeloord C1. De Emmeloorders gaven weinig kansen weg, en wisten te winnen met 0-18.

Na de wedsrijd van de C2. werd de wedstrijd Lintjo D1 - Leonidas D1 gespeeld. Lintjo speelde thuis in Sporthal De Duker. De Oldeberkopers wisten van de Noordwoldigers te winnen met 15-8.

Voor Leonidas 2 stond de uitwedstrijd tegen NKC op het programma. De wedstrijd werd met 10-8 verloren.

En de laatste wedstrijd van deze week was de uitwedstrijd van Leonidas 1 tegen NKC 1. De Leonidassers hadden moeite met het vinden van de korf, terwijl de ploeg uit Marum goed op schot was. De wedstrijd eindigde in een 33-10 nederlaag. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas 1.