Samenvatting speelweek 05 van 2013

Er werden afgelopen week acht wedstrijden gespeeld, waarvan er twee werden gewonnen. De wedstrijd van Leonidas 1 werd verplaatst in verband met ziekte onder enkele spelers.

Afgelopen dinsdag stond voor Leonidas E2 de inhaalwedstrijd tegen Noveas E1 op het programma. Met een knappe uitslag van 5-7 werden de twee punten vanuit Steenwijk mee naar Noordwolde genomen.

Het midweekteam mocht afgelopen woensdag weer aantreden in Vledder tegen Moedig Voorwaarts. De Leonidassers hadden moeite met het vinden van de korf. De wedstrijd werd verloren met 13-4.

Zaterdag was het eerst de beurt aan Leonidas F1. In Gorredijk wonnen zij met 0-14 van LDODK F6.

In Noordwolde startte om 10:15 uur in Sporthal De Duker de wedstrijd van Leonidas E2 tegen Noveas E1. Eerder deze week won Leonidas met twee punten verschil, deze keer won Noveas met twee punten verschil.

Om 11:00 uur was het de beurt aan Leonidas E1. In Wolvega mochten zij het opnemen tegen SCO E2. SCO was een maatje te groot. Er werd verloren met 14-5.

Leonidas C1 reisde af naar Zuidhorn voor de wedstrijd tegen Zunobri C1. De groenwitten verloren daar met 15-7.

In Sporthal De Duker ontving Leonidas E3 de tegenstander Koru E1 uit Uffelte. Koru wist twee punten mee naar huis te nemen, door met 3-8 van Leonidas te winnen.

En de laatste wedstrijd van deze week was die van Leonidas D1. Om 17:00 uur speelden zij in Donkerbroek tegen Donkerbroek D1. Er werd verloren met 9-2.

Wij wensen iedereen succes in de zesde speelweek!