Samenvatting speelweek 04 van 2014

De jeugd van Leonidas deed afgelopen week goede zaken; alle wedstrijden werden gewonnen. Het midweekteam moest het helaas met een 12-7 verlies doen.

In Heerenveen speelde Leonidas MW1 afgelopen woensdag tegen Heerenveen MW1. Na de opgelopen achterstand in de eerste helft van de wedstrijd, kwamen de Leonidassers terug op een 6-5 tussenstand. De ploeg uit Heerenveen kreeg het daarna op de heupen, en wist in de tweede helft de genadeslag te geven. Er werd verloren met 12-7. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas MW1.

Afgelopen zaterdag was het eerst de beurt aan Leonidas E1. In de sporthal in Heerenveen werd er gespeeld tegen Kinea E3 uit De Knipe. Het E1-team was overduidelijk de sterkere partij; er werd gewonnen met 1-13.

Leonidas E2 speelde zaterdagmiddag thuis tegen Samen Een E1. Ook het E2-team had niet veel moeite met het binnenslepen van de twee punten. Er werd met 11-2 gewonnen.

Tegelijkertijd met Leonidas E2, speelde Leonidas E3 tegen SIOS E3 uit Wolvega. Na een 5-0 tussenstand tijdens de pauze, werden er ook in de tweede helft weinig kansen weggegeven. De Leonidassers wonnen met 9-2. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas E3.

Het F1-team van Leonidas was oppermachtig in de thuiswedstrijd tegen VDW-OLS F2. De gasten wisten de korf niet te treffen, terwijl de Leonidassers juist trefzeker waren.

Een flinke overwinning van 20-0 leverde de groenwitten twee punten op. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas F1.

Leonidas C1 speelde de uitwedstrijd tegen Marknesse C1. Marknesse had niet veel in te brengen tegen het goede spel van de Leonidassers. De Leonidassers wonnen terecht met 1-7, en namen twee punten mee naar Noordwolde.

Wij wensen iedereen weer succes met de komende wedstrijden!