Samenvatting speelweek 04 van 2013

In week 04 stonden er voor Leonidas negen wedstrijden op het programma. Vier wedstrijden eindigden in winst, en één wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Het midweekteam reisde afgelopen woensdagavond af naar Heerenveen voor de wedstrijd tegen Heerenveen MW1. De ploeg uit Heerenveen was een maatje te groot voor de Leonidassers. Er werd met 14-9 verloren.

De F-jes deden gisteren goede zaken thuis tegen Drachten/Van der Wiel F1. Een 0-1 achterstand werd omgebogen tot een 3-1 voorsprong. De gasten wisten toch nog terug te komen en zo eindigde deze wedstrijd in een 3-3 gelijkspel.

Hierna was het de beurt een de meiden van Leonidas E1. Zij speelden in Sporthal De Duker tegen Meko '74 E2 uit Meppel. Er werd nipt met 4-3 gewonnen van de gasten.

Ook Leonidas E3 mocht aantreden tegen Meko '74 in Sporthal De Duker. Zij wisten een ruime zege van 10-4 te behalen.

Om 14:00 uur speelde Leonidas D1 tegen SCO D1 uit in Wolvega. De wedstrijd werd met 14-4 verloren van de ploeg uit Oldeholtpade.

Leonidas E2 reisde af naar Balk voor de wedstrijd tegen DTG E1. De Leonidassers deded goede zaken, en wisten twee punten mee naar huis te nemen. Er werd met 2-3 gewonnen.

In Harich vond om 15:15 uur de wedstrijd tegen Harich C2 plaats. Leonidas C2 was helaas niet opgewassen tegen Harich, en moest het doen met een verlies van 6-2.

En de laatste wedstrijden van deze week waren die van Leonidas 1 en Leonidas 2. Leonidas 1 speelde om 20:00 uur tegen Veenwouden 1.

De Noordwoldigers begonnen sterk aan de strijd, en stonden in de pauze met 6-5 voor. De wedstrijd eindigde in een 11-8 winst. Leonidas 1 haalde hiermee de eerste punten van deze zaalcompetitie binnen. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas 1.

Leonidas 2 ontving De Granaet 4 uit Dokkum in Sporthal De Duker. In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Johan Talman viel uit met een blessure en moest naar het ziekenhuis voor behandeling.

De gasten wisten de wedstrijd in de tweede helft naar zich toe te trekken. De Leonidassers verloren met 9-19. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas 2.