Samenvatting speelweek 03 van 2014

Afgelopen week konden de meeste Leonidassers weer aan de slag. Er stonden zeven wedstrijden op het programma, waarvan er uiteindelijk vijf werden gewonnen.

Leonidas E1 speelde afgelopen zaterdag in Sporthal De Duker tegen SCO E1. Een mooie wedstrijd leverde de Leonidassers twee punten op. Er werd gewonnen met 10-7.

Tegelijkertijd met Leonidas E1, speelde Leonidas E2 tegen Noveas E2 uit Steenwijk. De gasten wisten niet te scoren, waar de Leonidassers van wisten te profiteren. Er werd met 2-0 gewonnen.

Leonidas F1 wist weer met ruime cijfers van de tegenpartij te winnen. Vefo F1 was vrij kansloos tegen het scoringsvermogen van de Leonidassers. Er werd gewonnen met 8-1.

Om 15:15 uur was het de beurt aan Leonidas D1. Er werd gespeeld tegen DIO D1 uit Oosterwolde. Een uitslag van 5-3 bezorgde de groenwitten twee punten.

Het D2-team speelde uit tegen Elko/SSC D1 in Elim. Helaas voor de Leonidassers bleven de punten in Elim. Er werd verloren met 8-3.

Leonidas C1 speelde thuis tegen Noveas C1. De gasten uit Steenwijk waren iets meer trefzeker dan de Leonidassers, en wisten daarom de wedstrijd met 3-6 te winnen.

De laatste wedstrijd van de week werd thuis gespeeld door Leonidas B1. Het B1-team speelde tegen DOS '46 B3. Een ruime overwinning van 6-2 leverde twee punten op.

Wij wensen iedereen succes in de komende week!