Samenvatting speelweek 03 van 2013

Week 03 van de competitie zit er weer op! Er stonden voor Leonidas zes wedstrijden op het programma.

Ons midweekteam mocht aantreden voor de eerste wedstrijd van deze week. In Sporthal De Duker namen zij het op tegen De Hoeve. De Hoeve speelde thuis. In de eerste minuten van de wedstrijd waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Helaas kwamen de Leonidassers op een gegeven moment moeilijk tot scoren, en zo kregen zij een x-x verlies om de oren.

De eerste wedstrijd van gisteren was de uitwedstrijd van Avereest E1 tegen Leonidas E1. De wedstrijd werd overtuigend met 1-5 gewonnen.

Onze E3 had minder geluk. Zij reisden af naar Ruinerwold, voor de wedstrijd tegen KIOS E4. KIOS won deze wedstrijd met 5-2.

Leonidas C2 speelde in Gorredijk tegen LDODK/AH Gorredijk C3. De meiden van C2 namen de punten mee naar Noordwolde, door te winnen met 6-8.

In Holwerd verspeelde Leonidas 2 de punten. In de eerste helft bouwden de Noordwoldigers een knappe voorsprong op, maar gaven deze ook weer uit handen. DTL 3 nam de voorsprong over en wist deze wedstrijd te winnen met 16-13. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas 2.

En de laatste wedstrijd van deze week was die van Frigro 1 tegen Leonidas 1 in Buitenpost. De eerste helft eindigde in een stand van 5-8 in het voordeel van de Leonidassers. In de tweede helft wist Frigro terug te komen, en de winst naar zich toe te trekken. Er werd door Leonidas verloren met 13-12. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas 1.

Wij wensen iedereen succes in week 04 van de competitie!