Samenvatting speelweek 02 van 2014

De competitie komt zo langzamerhand weer op gang. Voor de Leonidassers stonden er afgelopen week vijf wedstrijden op het programma.

Afgelopen zaterdag werd de eerste wedstrijd gespeeld in Wolvega. Daar speelde Leonidas D1 tegen SCO D1. De punten waren voor de Leonidassers, die de wedstrijd met 8-11 wisten te winnen.

Leonidas E1 reisde af naar Stiens voor de wedstrijd tegen CSL E2. De Leonidassers waren overtuigend en sterker dan CSL, die niet genoeg tegenstand bood. Een overwinning van 1-13 was een feit.

In Schoonoord werd om 13:00 tegen SDO E2 gespeeld, door Leonidas E2. Een krappe overwinning van 2-3 bezorgde de groenwitten twee punten.

Het B1-team van Leonidas speelde thuis in Sporthal De Duker tegen Harich B1. De gasten waren te sterk voor de Noordwoldigers. Er werd verloren met 4-8.

De laatste wedstrijd van de week werd in Vledder gespeeld. Hier speelde Leonidas C1 tegen Moedig Voorwaarts C1. Een overtuigende uitslag van 0-4 bezorgde de Noordwoldigers twee punten.

Iedereen succes toegewenst in de nieuwe week!