Samenvatting speelweek 02 van 2013

Gisterenmiddag en gisteravond stonden er voor de Leonidassers zes wedstrijden op het programma. Twee van de zes wedstrijden werden gewonnen.

De jeugd van onze E3 trapte af met de eerste wedstrijd. In Sporthal De Duker ontvingen zij de E3 van Udiros om 14:15 uur. Al snel kwamen de Leonidassers op voorsprong, en wisten deze vast te houden. Er werd met 6-1 gewonnen.

Tegelijkertijd met de E3 startte in de kleine gymzaal naast Sporthal De Duker de wedstrijd van Leonidas F1. Zij mochten het, net als vorige week, weer opnemen tegen KIOS F2 uit Ruinerwold.

Na enkele minuten kwamen de F-jes op voorsprong en wisten deze uiteindelijk uit te bouwen naar een winst van 3-0. Ook met het nemen van de strafworpen ging het goed. Het nemen van de strafworpen werd gewonnen met 3-1.

Daarna was het de beurt aan de jeugd van onze E2. Westergo E1 was deze keer de tegenstander van de E2. Helaas konden de Leonidassers niet op voorsprong komen, en moesten het doen met een verlies van 3-8.

In Oentsjerk begon de wedstrijd DFD C2 - Leonidas C1 om 15:40 uur. Helaas waren de meiden van DFD C2 een maatje te groot voor onze C-tjes, en werd er verloren met 6-4.

's Avonds stonden de wedstrijden van de senioren op het programma. Leonidas 1 ontving Spannum 1 in Sporthal De Duker.

De wedstrijd van het eerste begon om 19:35 uur. Al snel keken de Noordwoldigers tegen een achterstand aan, en konden het tempo van Spannum niet bijhouden. Er werd verloren met 10-25. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas 1.

En de laatste wedstrijd van dit weekeinde was die van Leonidas 2 tegen Sparta 3. De Noordwoldigers hadden moeite met het vinden van de korf, terwijl de gasten daar minder moeite mee hadden. Leonidas 2 verloor met 6-11. Lees ook het wedstrijdverslag van Leonidas 2.