Ruime overwinning voor E3-team

Voor de E3-pupillen van coach Henry Bakker stond gisteren de thuiswedstrijd tegen Harich E2 op het programma. De voor de E3 onbekende tegenstander werd zonder punten naar huis gestuurd.

De Leonidassers hadden nog niet eerder tegen Harich gespeeld, en begonnen sterk aan de wedstrijd. Het viel op dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren.

Na de eerste tien minuten was de stand nog steeds 0-0. Pas in de laatste tien minuten van de eerste helft, wisten de Leonidassers als eerste de korf te vinden. Justin Zuil wist te scoren uit een inloper: 1-0.

Met een tussenstand van 1-0 werd er begonnen aan de tweede helft, waarin Leonidas de sterkere partij bleek te zijn. Al snel wisten de Leonidassers het tweede doelpunt te maken.

De Leonidassers gaven weinig kansen weg en verrichtten goed verdedigings- en aanvalswerk. Een goede aanvalsactie leverde een strafworp op. Marvin Bakker verzilverde die en zette 3-0 op het scorebord.

In de laatste tien minuten van de wedstrijd bleef het E3-team sterk spelen. Er werd nog tweemaal gescoord, en de wedstrijd eindigde in een ruime 5-0 overwinning.

Aanstaande zaterdag speelt Leonidas E3 uit tegen SCO E2 in Wolvega. De wedstrijd begint om 10:00 uur en zal gespeeld worden in De Steense (Oolde Steense).

{youtube}--1cQPU2nrA{/youtube}