Ruime overwinning voor E1-team

De zaalcompetitie zit er op voor Leonidas E1. De competitie werd afgelopen zaterdag afgesloten met een ruime 2-19 overwinning op Samen Een E1.

Na weken van afwezigheid, was Iris Schulting ook weer van de partij na het herstel van een blessure. Coach Henry Bakker had weer de beschikking over alle zes spelers.

De wedstrijd begon wat rommelig en de Leonidassers speelden te gehaast. Het was Samen Een die als eerste op voorsprong wist te komen na een onterecht goedgekeurd doelpunt (er werd gescoord na een spelhervatting).

De voorsprong van Samen Een was van korte duur. Jorrit van der Meer bracht zijn ploeg op een 1-2 voorsprong, waarna Marvin Bakker de voorsprong uitbreidde naar 1-4.

De Leonidassers gaven nu nog weinig kansen weg, en creëerden zelf veel kansen. Justin Zuil wist met twee treffers 1-6 op het scorebord te zetten, waarna Marvin Bakker de tussenstand op 1-7 bepaalde aan het einde van de eerste helft.

De Noordwoldigers begonnen sterk aan de tweede helft.

Goed gooiwerk en een snel spel, zorgde ervoor dat Justin Zuil de korf zes keer achter elkaar wist te treffen.

Met een 1-13 voorsprong, zette Steffanie Verra de 1-14 op haar naam, gevolgd door Jorrit van der Meer en Patrick van der Veen.

In de laatste fase van de wedstrijd wisten Marvin Bakker, Iris Schulting en Jorrit van der Meer ieder nog één keer te scoren.

Samen Een bepaalde de eindstand op 2-19.