• SponsorKliks
  • Word lid!
  • Korfbal Totaal
  • Wij maken Leonidas nog groener!

Rino Bosma Groenprojecten sponsor Leonidas B1

Het B1-team van Leonidas heeft sinds afgelopen weekeinde nieuwe shirts. "R. Bosma Groenprojecten", het tuinbedrijf van Rino Bosma uit Vinkega, is de shirtsponsor.

Dat is een klein, jong (sinds 2005) en dynamisch bedrijf uit Vinkega.

Volgens Rino is hij gespecialiseerd in tuinen in de breedste zin van het woord. "Denk aan tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinontwerp, voor particulier en bedrijf. Er zijn korte lijnen en klanten hebben altijd dezelfde personen aan het werk."


Het B1-team heeft het afgelopen anderhalf jaar in diverse shirts gespeeld. Toen vorig seizoen het eerste team wegviel, speelde de B1 als oudste jeugdteam in de shirts van hoofdsponsor C1000 De Jong.

Dit seizoen speelde het tot het afgelopen weekeinde in de shirts van accountant Meeuwsen Ten Hoopen, die nu weer door het tweede worden gedragen. Dat tweede team had de tijdelijke beschikking over extra C1000-shirts.

Maar nu is dus alles weer zoals het moet zijn. En dat was reden om zaterdag met coach Gea Ballast en de nieuwe sponsor op de foto te gaan en een bloemetje aan te bieden.

Die sponsor is zelf een fanatiek volleyballer in Steggerda en is ook shirtsponsor van een jeugdteam van De Hoeve.

Rino is al bij Leonidas betrokken. Zo wist de oud-student van de Tuinbouwschool in Frederiksoord in de zomer van 2013 het ongedierte op het veld uit te schakelen en het afgelopen kalenderjaar deed hij samen met Thomas Vogelzang het onderhoud van het veld, behoudens het maaien. En ondertussen ontwikkelt het bedrijf zich verder door.

"Wij zijn onlangs als hoveniersbedrijf goedgekeurd voor Tuinkeur. Dit is een keurmerk voor de hovenier en verplicht ons als bedrijf om aan de moderne eisen voor het hoveniersbedrijf te voldoen." (Meer informatie op de website van Tuinkeur: http://www.tuinkeur.nl).

"Ondertussen zijn wij ook EVM gecertificeerd ongediertebestrijder. Dit is goed te combineren met de tuinwerkzaamheden omdat ook in een tuin ongedierte kan voorkomen. Dus als wij aan het werk zijn en u heeft bijvoorbeeld een wespennest dan kunnen wij dit direct bestrijden maar ook voor knaagdierbestrijding of  bijvoorbeeld houtworm kunt u bij ons terecht."