René Zuil stopt bij Leonidas

Leonidas moet voor het volgend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer. Met een onderbreking van een jaar heeft René Zuil zeven jaar de eerste selectie onder zijn hoede gehad. Hij heeft het bestuur laten weten toe te zijn aan wat anders.

Onder zijn leiding werd Leonidas in het zaalseizoen 2008-2009 kampioen van de vierde klasse en werd ook de promotiewedstrijd tegen Roreke gewonnen. Een jaar later degradeerde Leonidas en vielen enkele bepalende spelers weg. De afgelopen twee jaar stond er een relatief jong team, waar clubman Zuil zelf als speler/coach een belangrijke inbreng had. (Daarvoor speelde hij in het eerste team van De Hoeve en nog eerder begon hij als speler bij Leonidas.)

René Zuil weet nog niet wat hij na de zomer gaat doen. In principe staat hij open voor het trainen van een andere club. Dan is hij ook als speler voor het eerste team van Leonidas niet meer beschikbaar.