• Word lid!
  • Wij maken Leonidas nog groener!
  • Korfbal Totaal
  • SponsorKliks

Primeur Leonidas met "Friese Boenderbak"

Op het korfbalcomplex van Leonidas in Noordwolde is vandaag een bijzondere afvalbak geplaatst. Leonidas heeft een sponsordeal gesloten met Boender Recreatie Afvalbakken B.V. in Hellevoetsluis.

Boender Recreatie Afvalbakken B.V., de producent van zeer opvallende achtkantige, vandalisme-arme afvalbakken heeft in de eigen provincie Zuid-Holland sinds 1990 naamsbekendheid opgebouwd en daar is het woord "Boenderbak" al net zo bekend als het woord "afvalbak".

Inmiddels vind je deze indrukwekkende afvalbakken door heel Nederland en zelfs daarbuiten, vooral langs stranden, in recreatiegebieden, bosrijke omgevingen en (stads)parken.

De firma wil nu ook meer naamsbekendheid in Friesland krijgen en heeft daarom als pilot een afvalbak gratis beschikbaar gesteld aan Leonidas. Het bestuur had eerder deze zomer contact gelegd met de firma, nadat een dergelijke bak in Zeeland was gezien.

Rondom het vernieuwde plein voor de gerenoveerde kantine staat sinds vandaag een Boenderbak, zelfs in de kleuren van de Friese vlag, die u niet kunt missen.

Afvalbakken staan langdurig bloot aan extreme invloeden, zoals dagelijkse weersomstandigheden en vernielzucht. De robuuste Boenderbak is daarom vervaardigd van 2mm sendzimir plaatijzer en het verstevigde deksel is vervaardigd van 2-3 mm elektrolytisch verzinkt plaatijzer. De Boenderbak is geheel gesloten, zodat water en ongedierte geen kans krijgen om in de afvalbak terecht te komen.

Boender Recreatie Afvalbakken voert deze zomer de actie "Fryslan Moai" om zo nog meer bekendheid te geven aan deze afvalbakken in de provincie Friesland. Om deze actie kracht bij te zetten, stelt Boender Recreatie Afvalbakken B.V. zonder afleveringskosten één Boenderbak (120 liter met deur in de kleur RAL 6005) gedurende een maand aan uw organisatie ter beschikking. Na deze maand wordt er telefonisch contact gezocht met de vraag of de Boenderbak mag blijven staan tegen een introductieprijs van € 220,- exclusief BTW. Zo niet, dan wordt de Boenderbak (inclusief paal en bevestigingsmiddelen) weer gratis opgehaald.

Leonidas en Boender Recreatie Afvalbakken B.V. roepen geïnteresseerden op de uitdaging aan te gaan om de Boenderbak op proef te plaatsen en uit te proberen. De Boenderbak is op het complex van Leonidas aan de Elsweg in Noordwolde te bekijken.

Zie ook: http://www.boenderbak.nl