• Korfbal Totaal
  • Wij maken Leonidas nog groener!
  • SponsorKliks
  • Word lid!

Prijsvraag Junior World Cup

De organisatie van het U19 JWC 2012 wil graag door middel van dit internationale toernooi, korfbal bij jonge korfballers promoten. Wil je kans maken op een dagkaart of een 3-dagenkaart?

Voor de 17de editie, dat plaatsvindt in het paasweekeinde van donderdag 5 april (avondopening) tot en met zondag 8 april in de Topsporthal in Leek, hebben de sterkste jeugdlandenteams ter wereld zich aangemeld. De deelnemende landen zijn titelverdediger Nederland, Catalonië, België, Wit Rusland, Duitsland, China, Tsjechië, Engeland, Chinese Taipei, Polen, Hongarije, Roemenie, Servië, Rusland, Portugal.

Het Junioren Talenten Team van District Noord  spelen buiten mededinging mee. Naast dit officieuze wereldkampioenschap is op zaterdag 7 april een toernooi van Top-junioren uit district Noord.

Op de slotdag zondag 24 april vinden de kruiswedstrijden plaats, gevolgd door de finales. Kijk voor meer informatie op http://www.u19jwc.com.

Ben je onder de 18 jaar en wil je ook kans maken op gratis entree voor het U19 JWC 2012?
De organisatie van het U19 JWC 2012, wil graag door middel van dit internationale toernooi, korfbal bij jonge korfballers promoten. Zodoende geeft de organisatie 25 dagkaarten en een aantal passe-partouts (3-dagenkaart) voor dit toernooi gratis weg aan die inzenders die de prijsvraag goed beantwoorden en een creatieve motivatie mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Prijsvraag
Dus wil jij kans maken op gratis entree? Geef dan snel jouw antwoord op de volgende vraag en win een vrijkaartje voor het Internationale korfbaltoernooi: Junior World Cup 2012.

Welke dame en heer waren de topscoorders van het Junior World Cup onder 19 jaar in 2011, gehouden in de topsporthal te Leek?

Geef jouw antwoord door per mail en geef tevens zo origineel mogelijk aan waarom juist jij aanwezig moet zijn bij de Junior World Cup 2010 in Leek!

Inzenden
Zend jouw antwoord en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak kans op één van de vele vrijkaartjes. Op dinsdag 3 april 2012 sluit de prijsvraag en zal de organisatie de beste en origineelste mailtjes belonen met een vrijkaartje voor het toernooi. Prijswinnaars worden (uiterlijk woensdag 2 april 2012 om 20:00 uur) persoonlijk en op de website bekendgemaakt. Dus zend snel jouw antwoord en motivatie in en ding mee naar die gratis entreekaarten.

Over de uitslag wordt naast de aangegeven communicatie niet verder gecorrespondeerd.