• Word lid!
  • Wij maken Leonidas nog groener!
  • Korfbal Totaal
  • SponsorKliks

Parkeerplaats krijgt extra uitgang

De gemeente heeft op verzoek van KV Leonidas een verbinding gemaakt van de parkeerplaats naar het bospad langs het korfbalveld.

Dat pad verbindt de Elsweg met de Nieuweweg. Er is een dam gelegd in een brede diepe sloot, die tussen het korfbalcomplex en het pad ligt.

Het bestuur van Leonidas zocht naar een manier om kinderen veiliger naar het sportterrein te laten fietsen. De fietsroute via de Hanestede wordt ook verbeterd, maar nu wordt het dus ook mogelijk om via een nog aan te leggen fietspad (op dat bospad) naar de sportvelden te fietsen.

En de korfballers hoeven dus niet eerst nog een stukje over de Elsweg, om de nieuwe wegversmalling heen, die er nu ook al ligt.

Je gaat in het nieuwe veldseizoen vanaf het bospad rechtstreeks de parkeerplaats op. Vanaf de sporthal kun je dus in het nieuwe jaar heel veilig via het fietspad langs de Nieuweweg naar het korfbalveld zonder dat je nog langer op een openbare weg met auto's komt.

Dat is ook ideaal voor scholieren van de Vensterschool. Die school heeft interesse om in het zomerseizoen op het korfbalveld te sporten.