Overwinning voor Leonidas F1

Het F1-team van Leonidas mocht vandaag aantreden tegen het F1-team van LDODK. Het succes van de laatste wedstrijd werd vandaag herhaald.

Op het druk bezette Leonidasveld, waar vandaag allemaal thuiswedstrijden werden gespeeld, speelde Leonidas F1 om 11:00 uur tegen LDODK F1.

De Leonidassers kwamen goed uit de startblokken. Al snel kon Milan Kreulen de 1-0 en de 2-0 op zijn naam bijschrijven. Benjamin Boon vergrootte de voorsprong naar 3-0.

De ploeg uit Gorredijk gaf zich nog niet gewonnen, en al snel wisten zij van de hatelijke nul af te komen. Met nog enkele minuten te spelen, wist Benjamin Boon de korf nog een keer te vinden. Met een tussenstand van 4-1 gingen beide teams de kleedkamers in, waar de ranja klaar stond.

Aan het begin van de tweede helft werd een overtreding van LDODK afgestraft met een strafworp. Benjamin Boon benutte deze kans, en bracht de voorsprong op 5-1.

Na het scoren van de 5-1, was het de beurt aan LDODK. De Gorredijkers wisten de achterstand te verkleinen tot 5-2. Met nog enkele minuten te gaan tot het einde van de wedstrijd wisten Olaf Pereboom en Levi van der Schilt de korf te vinden, en bepaalden daarmee de eindstand op 7-2.

Leonidas F1 bezet nu de eerste plaats in de competitie met 4 punten. Aanstaande zaterdag wordt er in Wolvega tegen SIOS F1 gespeeld. De wedstrijd begint om 10:00 uur.

{youtube}G_Hh8oJy8bY{/youtube}