Overlijden Jellie Bekhof

Ons bereikte het trieste nieuws over het overlijden van oud-bestuurslid Jellie Bekhof.

Jellie maakte rond het jaar 2000 deel uit van het Leonidasbestuur en hield zich bijvoorbeeld bezig met de ledenadministratie. Samen met echtgenoot Jan hield ze de kantine jarenlang draaiende.

Jellie was de omroepster van dienst tijdens toernooien en was er steeds weer bij als oliebollen ingepakt moesten worden.

Ze heeft jaren het clubblad van Leonidas in elkaar gezet, kortom ze was zo'n vrijwilliger waar een vereniging enorm trots op mag zijn.

In latere jaren was ze vooral supporter, ze was vaak samen met jan bij thuiswedstrijden van het eerste team op de accommodatie te vinden.

In 2003 kreeg Jellie meer dan terecht voor al haar vrijwilligerswerk, waaronder 25 jaar voor de EHBO, een lintje en werd ze ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

We wensen Jan en familie heel veel sterkte bij de verwerking van dit grote verlies (foto van Jellie uit 1994 is van Martin van Nieuwenhoven).