Opbrengst collecte Jantje Beton

Vrijwilligers van de korfbalvereniging Leonidas hebben de afgelopen week in Noordwolde en Noordwolde-Zuid geld ingezameld voor Jantje Beton. In totaal werd er 775 euro in de collectebussen gedaan.

De helft van dat bedrag is voor Leonidas, die daarmee activiteiten wil organiseren voor (jeugd)leden. De rest van het ingezamelde geld gebruikt de stichting Jantje Beton om kinderen vrij buiten te kunnen laten spelen in hun eigen buurt. Verstoppertje spelen, kliederen met water en hutten bouwen.

Vaak is er geen plek, is de speelplek slecht bereikbaar of prikkelt deze de fantasie niet. Jantje Beton bedenkt, financiert en organiseert daarom projecten die vrij buiten spelen mogelijk maken. Jantje Beton en Leonidas bedanken een ieder die een gift heeft gedaan.

De helft van dat bedrag is voor Leonidas, die daarmee activiteiten wil organiseren voor (jeugd)leden.De rest van het ingezamelde geld gebruik de stichting Jantje Beton om.kinderen vrij buiten te kunnen laten spelen in hun eigen buurt. Verstoppertje spelen, kliederen met water en hutten bouwen. Vaak is er geen plek, is de speelplek slecht bereikbaar of prikkelt deze de fantasie niet. Jantje Beton bedenkt, financiert en organiseert daarom projecten die vrij buitenspelen mogelijk maken. Jantje Beton en Leonidas bedanken een ieder die een gift heeft gedaan.