Onterechte nederlaag F2-team

Het F2-team van Leonidas leed vandaag de eerste nederlaag. Tegen Quick '21 in een regenachtig Oudega werd het onverdiend 5-4.

Leonidas was lang de betere ploeg en nam verdiend een 1-3 voorsprong. De ruststand was 2-3.

Na de ranja was het team van coach Mieke Zijlstra slordiger in het gooien en vangen van de natte bal.

De nederlaag was vooral het gevolg van dubieuze beslissingen van de scheidsrechter. Hij kende in de tweede helft drie treffers van Quick '21 toe, waarbij in bijna alle gevallen een Leonidas-verdediger prima stond te verdedigen. En dat zorgde voor een kater bij de fel meelevende aanhang van Leonidas.

Het F2 team van Leonidas heeft nu drie uitwedstrijden op rij gespeeld en moet nu nog drie thuiswedstrijden afwerken.

{youtube}Gch7jMT7_Uw{/youtube}

{youtube}WoySo4FSPGU{/youtube}