Oliebollenactie Leonidas op 30 december

Leonidas sluit 2013 af met financieel gezien de belangrijkste actie van het jaar op aanstaande maandag 30 december.

Die dag worden in alle vroegte door warme bakker Koos Kok 1300 appelflappen, 3200 oliebollen naturel en 3500 krentenbollen van uitstekende kwaliteit aangeleverd. Die worden vanaf vijf uur door vrijwilligers in 700 zakken verpakt in de kantine.

Vervolgens zijn de eerste oliebollen en appelflappen vanaf acht uur te koop in de Meulepassage bij de C1000. Daar staat Leonidas tot het sluiten van de winkels met een stand.

Maar u kunt uiteraard ook in Noordwolde en omgeving de venters verwachten, die de het lekkers langs de deur verkopen.

Het is ieder jaar weer even puzzelen over de aantallen. In ieder geval zijn er nu meer appelflappen, want die waren kwalitatief vorig jaar een enorm succes. Daarvan waren er al snel te weinig.

We hopen dat u ook ons dit jaar steunt door er veel te kopen en te eten, zodat we na een financieel toch lastig jaar ook in dat opzicht als club een gezonde start maken van 2014. In ieder geval is een gezond 2014 ook onze wens als Leonidas-bestuur voor u allen. En alle verkopers maandag veel succes.