Noordelijke korfbalbekerfinales in Drachten

Op dinsdag 5 juni aanstaande worden op de velden van korfbalvereniging Drachten/Van der Wiel de finales om de Jan Mulder Beker en de Aspiranten- en Juniorenbeker gespeeld.

Mid Fryslân en Nic./Alfa-college hebben zich na spannende halve finales weten te plaatsen voor de de finale om de Jan Mulder Beker. De strijd om de beker begint om 20:30 uur. Hoogkerk A1 en SCO A1 nemen het tegen elkaar op in de finale om de Juniorenbeker. De aspirantenfinale gaat tussen Hoogkerk B1 en SCO B1. De junioren- en aspirantenfinales worden gespeeld om 19:00 uur.

Publiek en supporters zijn van harte welkom om de bekerfinales bij te wonen. Entree: t/m 16 jaar één euro. Vanaf 17 jaar twee euro. De korfbalaccommodatie van KV Drachten/Van der Wiel ligt aan de Sportlaan 7 in Drachten.

Meer informatie over de bekercompetities is te vinden op de website van KNKV district Noord en Korfbalvereniging Drachten/Van der Wiel.