NK D-jeugd 15 juni in Oldeholtpade

Het Nederlands Kampioenschap voor D-jeugd wordt op zaterdag 15 juni gehouden op de accommodatie van korfbalvereniging SCO te Oldeholtpade.

Gezien de opgedane ervaringen met het NK B-jeugd in de zaal in maart jongstleden en andere NK's in de afgelopen jaren, hoopt men er ook voor deze jongste jeugd een bijzondere dag van te maken. Temeer, omdat deze jeugd vaak voor het eerst mag aantreden op een heus NK. Wethouder Jelmer van der Zee start het toernooi om 11:00 uur.

De afsluitende finaleronden staan gepland voor 14:50 uur voor de nummers 2 en 3 van de poules. De nummers 4 spelen om 15:25 uur om de plaatsen 7 en 8, terwijl om 15:40 uur de finalisten elkaar de Nederlandse titel gaan betwisten. Aansluitend zullen alle teams door de organisatie gehuldigd worden voor hun klassering.

Poule A:
  • Hoogkerk D1 (Hoogkerk)
  • Groen Geel D1 (Wormer)
  • DSC D1 (Eindhoven)
  • Die Haghe D1 (Den Haag)
Poule B:
  • DVO D1 (Bennekom)
  • ZKV D1 (Zaandam)
  • KCC/Delta Logistiek D1 (Capelle aan den IJssel)
  • Ritola D1 (Zuidlaren)