Nieuw bestuur KV Leonidas

Nieuw bestuur KV Leonidas

Leonidas heeft het bestuur weer op sterkte. Een paar weken geleden lukte dat nog niet op de reguliere ledenvergadering. De overgebleven drie bestuursleden verbonden toen hun lot aan een uitbreiding van het bestuur.

En dus dreigde Leonidas bestuurlijk in een crisis terecht te komen.

Maandagavond werd daarom een extra ledenvergadering gehouden. Daar stelden zich alsnog enkele mensen kandidaat voor het bestuur. Daarbij speelde wel de voorwaarde een rol dat de drie overgebleven bestuursleden door zouden gaan. Die hebben dat toegezegd, al zijn ze alle drie jaar al zeven bestuurslid.

Lourens Looijenga (voorzitter), Hannes de Vries (penningmeester) en Patricia de Vries blijven aan. Nieuw in het bestuur zijn Rudolf Wolbers (secretaris), Inez de Jong, Robin Dekker en Alexander van der Goot. Het zijn vooral ouders van korfballende kinderen, die dus nu voor continuïteit van het bestuur zorgen.

De specifieke taakverdeling zal bij de eerstvolgende bestuursvergadering besproken worden.