• Korfbal Totaal

Muta Sport kleedt voortaan Leonidas

Leonidas heeft een sponsorovereenkomst gesloten met Muta Sport Nederland / Korfbaltotaal in Leeuwarden. De overeenkomst geldt voor een periode van vijf jaar. Muta wordt subsponsor, naast hoofdsponsor Jumbo De Jong.

Muta Sport zal het eerste team van Leonidas vanaf het nieuwe seizoen van een volledig wedstrijdpakket voorzien, dus nieuwe wedstrijdkleding, trainingspakken en tassen.

Het wedstrijdshirt wordt ontworpen geheel in de huidige stijl van de club, met behoud dus van de bestaande identiteit. Het past in het streven van Leonidas om vast te houden aan een uniforme kledinglijn, wat bijdraagt aan een professionele uitstraling.

Muta maakt alle kleding via een eigen productielijn en ontwerpstudio helemaal zelf. "We hebben een concept ontwikkeld wat volledig gericht is op de behoefte van de Teamsport. Met meer dan 80 medewerkers zijn we elke dag gedreven en gemotiveerd om het concept te verbeteren in samenwerking met al onze klanten en partners."

De leden van Leonidas profiteren verder van allerlei acties van de sponsor, die de leverancier wordt van Leonidas voor clubkleding en sportmaterialen. Alle topmerken kleding heeft Muta in huis. Muta heeft als officieel partner van het KNKV een prominente positie in de korfbalsport opgebouwd.

Muta levert Leonidas ook een Korfbaltotaal-reclamebord. Dit is een dochteronderneming van Muta Sport die zich volledig richt op de korfbalmarkt voor zowel particulier als vereniging.

Een belangrijk onderdeel van de overeenkomst is dat Leonidas via de eigen website reclame maakt voor de webshop van Muta Sport. Voor iedere bestelling die een clublid plaatst, bijvoorbeeld kleding inclusief clublogo, ontvangt de vereniging een bijdrage voor de clubkas. Als je dus daar je schoenen bestelt dan profiteert Leonidas daar van mee.