Mooie overwinning voor midweekteam

Het midweekteam is gisteravond goed begonnen aan de veldcompetitie. Op eigen terrein werd er met weinig moeite gewonnen van Harich MW1. De wedstrijd eindigde in een 15-7 overwinning.

De ploeg uit Harich wist wel de wedstrijd te openen door redelijk vlot op een 0-1 voorsprong te komen.

Maar de voorsprong van Harich was van korte duur, want al snel maakten de Leonidassers de gelijkmaker. De Leonidassers waren scherp en wisten kansen goed te benutten. Aan het einde van de eerste helft hadden de Noordwoldigers een 6-1 voorsprong opgebouwd.

In de tweede helft van de wedstrijd begon de ploeg uit Harich beter te spelen en ook kansen af te ronden.

Helaas voor de gasten kon de achterstand niet meer ongedaan gemaakt worden. De Noordwoldigers waren nog even scherp als in de eerste helft. De wedstrijd eindigde dan ook in een mooie 15-7 overwinning voor de Leonidassers.

Leonidas MW1 speelt aanstaande donderdag uit tegen Drachten/Van der Wiel MW1. De wedstrijd begint om 20:00 uur.