Mieke Zijlstra neemt afscheid als coach

Voor het F2-team stond gisteren de laatste competitiewedstrijd op het programma tegen Mid-Fryslân F2. Mieke Zijlstra neemt na deze wedstrijd afscheid als coach van de F-jes.

De Leonidassers waren op eigen veld te sterk voor de gasten uit Grou/Reduzum. Bij rust leidde Leonidas F2 met een ruime voorsprong.

In de tweede helft breidde Leonidas de voorsprong uit. Mid-Fryslân wist in de tweede helft slechts één keer de korf te vinden. De wedstrijd eindigde in een 7-1 overwinning.

Ter gelegenheid van de laatste gespeelde wedstrijd, maar ook die van Mieke als coach, had Mieke een leuke verrassing voor de kinderen.

In de kantine van Leonidas kregen de F-jes snoep, een zakje chips en ranja van coach Mieke.

De kinderen hadden voor hun coach ook nog een verrassing in petto. Van de F-jes kreeg Mieke een medaille met de tekst "Topcoach Mieke" en daaronder de namen van de spelers.

Korfbalvereniging Leonidas bedankt Mieke voor haar inzet!