Midweekteam sleept punt uit gelijkspel

Afgelopen woensdagavond speelde het midweekteam tegen VZK/Donkerbroek MW1. De wedstrijd ging gelijk op, en eindigde in een 7-7 gelijkspel.

Om 20:00 uur startte de wedstrijd op het veld van Leonidas in Noordwolde. Het aanvalsvak van de Leonidassers werd gevormd door Henry Bakker, René Zuil, Kim Stuiver en Patty Vogelzang. Rick Vogelzang, Wolter Benthem, Daniëlle Deli en Silvia Wolbers vormden het verdedigingsvak.

De groenwitten kwamen goed uit de startblokken. René Zuil was al snel trefzeker van afstand, en tekende voor de 1-0 voorsprong.

Lang duurde de voorsprong niet; de Leonidassers moesten al snel drie tegentreffers incasseren.

Na de vakwisseling die volgde, wist René Zuil een punt te slepen uit een klein kansje onder de korf. Daarna was Henry Bakker aan de beurt, die de korf van afstand wist te treffen.

In de laatste minuten van de eerste helft wisten de gasten nog een keer te scoren uit een klein kansje. Met een 3-4 tussenstand werd er gepauzeerd.

Na de pauze werden er door Leonidas enkele wissels ingezet. De Noordwoldigers begonnen sterk aan de tweede helft. Al snel wist Tom Vogelzang de stand gelijk te trekken.

Beide vakken van Leonidas verrichtten goed werk. René Zuil wist wederom uit een klein kansje te scoren.

Een actie van Henry Bakker leverde de Leonidassers een strafworp op. Deze werd door René Zuil verzilverd. Hiermee kwamen de Leonidassers op een 6-4 voorsprong.

Nadat de 6-4 voorsprong was behaald, verzwakte de verdediging van Leonidas. Dit gaf VZK/Donkerbroek nieuwe kansen, en die werden dan ook door de gasten benut. Twee kleine kansjes zorgden ervoor dat er weer een gelijke stand op het scorebord kwam te staan.

De laatste minuten van de wedstrijd werden erg spannend. De gasten kwamen dankzij een afstander op 6-7 voorsprong. Maar al snel wist René Zuil te scoren, en kwam de stand weer op 7-7.

Tot aan het einde van de wedstrijd was het nog erg spannend. Beide ploegen kregen nog enkele opgelegde kansen, maar wisten de korf niet te treffen. De wedstrijd eindigde hiermee in een 7-7 gelijkspel.

{youtube}gyaRKZ72L64{/youtube}